Nye indlæg

Susanne Preisler´s blog om sundhed, livet og glæden.

Er dit hoved ved at sprænges af smerter?

05-04-2013
 
 

Hovedpine -MigræneJeg har selv lidt af migræne og hovedpine siden mine teenageår. Da jeg blev gift og fik familie, blev anfaldene endnu værre og kunne vare i flere dage. Da jeg skulle passe arbejde og familie, tog jeg selvfølgelig piller, for smerterne er ulidelige og man prøver i desperation alt.
Jeg har taget masser af kodimagnyl, og jeg har prøvet alt fra massage, fittness til elektro terapi og meget mere, men intet hjalp særligt meget. Ligeledes prøvede jeg at undgå kaffe, vin, søde sager mm, heller ikke det hjalp.

På et tidspunkt fik jeg decideret migræne medicinen Imigran. Jeg var super glad, for det hjalp på migrænen og var super skønt, selvom jeg jo vidste, at det ikke var så godt. Jeg tog en del piller, og på et tidspunkt advarede min læge mig om, at jeg ikke måtte tage så mange af dem. Han holdt kontrol med det og tak for at han gjorde det. Jeg VILLE ikke blive ved med at spise medicin, så noget skulle der gøres og med den besked, begyndte jeg at tage mere ansvar for min hovedpine/migræne.

Jeg har nu ikke haft hverken migræne eller hovedpine i 8 år, jo 4-5 gange, men det føles jo som ingenting sammenlignet med dengang.

Og hvad har jeg så gjort?
Jeg blev bevidst! Jeg blev bevidst om min egen situation, hvilke tanker og følelser, som jeg havde i den forbindelse. Hvordan jeg taklede både tidligere og nuværende begivenheder. Den bevidsthed hjalp meget. Og da jeg kendte årsagen kunne jeg bedre arbejde terapeutisk med min migræne. Og det har altså bevirket at jeg ikke mere har migræne/hovedpine i

Hvad kan du så gøre for at slippe for den skadelige medicin?
Ja, nu, hvor jeg selv er blevet klogere, har jeg selvfølgelig nogle forslag til dig, og der er flere muligheder, som du kan vælge efter dit behov og lyst.

Først og fremmest prøv at blive bevidst om, hvad det er for nogle mentale tanker, du går rundt med. Måske ligger der noget i underbevidstheden, som du kan finde frem. Tænk over om, der er noget der påvirker dig, og hvilke følelser du undertrykker? Måske kommer det ikke lige med det samme, men pludseligt kan det dukke op.
Du kan også få hjælp til at finde årsagen via METAsundhed, som er en slags analyse model for dine symptomer.

Hovedpine, migæneDet andet du kan prøve er den nye BARS access behandling , som er en meget behagelig behandling. Det består af en let berøring på nogle essentielle punkter på hovedet, hvorved der løsnes op for begrænsede tankemønstre, følelser og overbevisninger. Det skaber GLÆDE og FORANDRING i krop og sind og fjerner de uhensigtsmæssige og begrænsende overbevisninger - også dem i underbevidstheden. Du slipper for tankemylder og uro. Behandlingen er rigtig behagelig, du skal bare ligge på en briks og nyde det og slappe af i 50 min.

Jeg vil heller ikke undlade at fortælle dig, hvor effektive de nye akkupressur smerteplastre er. Med dem kan du akutbehandle dig selv, hvis hovedpinen pludseligt opstår, og smerterne forsvinder på få minutter. Det er faktisk rigtigt. Hurtigere end en pille og ingen skadelige stoffer kommer ind i kroppen. Det perfekte alternativ til piller. Jeg vil kalde dem for det nye husapotek, og der burde ligge sådan en pakke i alle hjem i stedet for pilleglassene. Det sidste glas Pamol ER smidt ud af mit hus!

Det sidste du kan prøve er tankefelt terapi - TFT. Under behandlingen sidder du behageligt i en stol, imens du bliver banket let med 2 fingre på specifikke punkter i ansigtet og på overkroppen. Der bliver arbejdet med de bevidste tanker, som giver dig hovedpinen samt smerten. Det er let og effektivt og du vil have en dejlig afslappet følelse i krop og sind efterfølgende.

Hav en herlig og helst medicinfri dag

Kh

Susanne

Migræne behandling


Kategori: Sundhed

Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at ringe til mig eller skrive her på bloggen.
   
   
  De bedste hilsner

  Susanne
  coaching og terapi ved Susanne Preiser
  Tlf. +45 5176 3270
  www.metahelse.dk
  Susanne Preisler | CVR: 27810691  | Tlf.: +45 51763270