Nye indlæg

Susanne Preisler´s blog om sundhed, livet og glæden.

The Answer Is You.

16-10-2011

Michael BeckwithMere end 500 mennesker var mødt op i Vestegnens festlokaler for at møde én af de største personlig udviklingsguruer, som er i Danmark for første gang. Michael Bernard Beckwith er en prisbelønnet og humanitær skikkelse, han er en fredsudsending og én af de udvalgte lærere i filmen og bestseller bogen ”The Secret”. Han har i årtier været kendt som en af verdens bedste livs coachens. Michel Beckwith har også været på adskillige TV shows som Oprah og Larry King.

Hans dejlige storsmilende kone Rickie Byars Beckwith er med ham. Hun leverer musikken på sit piano undervejs for at understrege glæden, samhørigheden og transformationen.

Nu skulle vi møde guruen live! Han og hans kone bliver da også modtaget med stor jubel fra hele salen.

Workshoppen hedder ”The answer is you” (Svaret er hos dig selv) ” And so it is” .

Michael Beckwith begynder at tale. Han taler meget, faktisk ud i en køre indimellem afbrudt af hans kones latter, musik og søde kommentarer. Han er selv meget afbalanceret, impulsiv og humoristisk. Af og til kommer han med en sjov bemærkning, og tillige et par jokes om mænd og kvinder.
Ind imellem bliver vi bedt om at tage en dyb vejrtrækning og slappe af. Ahh….Derefter beder han os om at kigge os omkring og se de andre mennesker og give vores gode tanker til alle i rummet.

Michael Beckwith taler om 4 stadier for spirituel udvikling, som jeg ultra kort vil beskrive her.

4 stadier for spirituel udvikling

 1. Offer
 2. Manifestation
 3. Kanalen
 4. At være

Offertilstanden er at give andre skylden. Gennemsnitspersonen lever i denne tilstand. De er ofre for omstændighederne, og lever på skyld og skam. De har en kæmpe skyldhistorie om, f.eks. hvorfor de ikke kan leve det liv, de egentlig ønsker. De lever ikke det liv de drømmer om, og giver andre skylden.
De forstår ikke den kraft der er inde i dem selv. Der er ofte en underdanig tankegang, hvor de nedgør og trækker andre ned.
Man kan vokse igennem smerte, hvor man konstant jager lykken eller gennem indsigt og taknemmelighed, hvor man bliver inspireret.

Man kan vælge at være tilskuer eller deltager: Tilskueren siger ”en dag vil jeg……..” . deltageren siger ”Jeg deltager nu”
For at komme videre herfra, skal man opgive ”skyldshistorien”
Mønsteret er at ” andre mennesker eller ting gør noget IMOD os.

Manifestation. Er at have én power, et liv, en sang, en nutid. Det handler om polaritet. Man ser, at der kun er én. Man kan kun se én ting, i forhold til hvor du er. Det er ikke både og, der er kun én! Det er modpoler. Man lærer at være opmærksomhed, på at man har valg.
Man kan manifestere ved at visualisere det liv, man ønsker, den heling man ønsker, succes, dig selv osv.
For at komme videre skal man opgive kontrol.
Mønsteret er at gøre noget MED vores sind.

Kanalen handler om at man har en åbning, og her findes visionerne.

Mønsteret er at ting sker GENNEM os.

At være. Du er det, ”jeg ER.” Det handler om at ”du” og livet, du og tilstedeværelsen er opløst. Det er den højeste tilstand af bevidsthed.

Inden frokostpausen spiller Rickie en dejlig sang, som vi alle skal være med på. Vi skal finde en partner, se vedkommende i øjnene imens vi synger I love myself so much that I can love you so much, so you can love you so much that you can love me” Det gør vi med flere forskellige for til sidst at stå I grupper af 8 og synge den sang. En øvelse der forbinder os til hinanden på en ægte, dejlig, kærlig måde.

I sidste halvdel laver vi en fælles meditations øvelse på næsten 1 time, hvor vi skal åbne op for vores egne visioner. Et par af tilskuerne deler bagefter deres nye oplevelser med alle os andre.

Michael beckwith og Susanne

Han slutter kl. 17 og alle er begejstrede og giver en storstående klapsalver til Michael og Rickie.
Til sidst er der lidt tid til signering af bøger inden de skal til lufthavnen og nå et fly. Jeg nåede heldigvis lige at få et hurtigt billede af Michael Beckwith og mig. Tak for det, Michael!


Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at ringe til mig eller skrive her på bloggen.
   
   
  De bedste hilsner

  Susanne
  coaching og terapi ved Susanne Preiser
  Tlf. +45 5176 3270
  www.metahelse.dk
  Susanne Preisler | CVR: 27810691  | Tlf.: +45 51763270